Als het gaat om mensen + regels, kan ik je helpen.
Je hebt ideeën over het runnen van je bedrijf, maar wordt soms afgeremd door praktische zaken zoals ziekteverzuim of arbeidsvoorwaarden. Of je wilt eens met iemand van gedachten wisselen, over hoe je het vuurtje binnen jouw team weer brandend krijgt.

Dan is iemand met parate kennis op het gebied van HRM precies wat je zoekt. HR/Mevr. is je van dienst met een op maat gesneden en effectief personeelsbeleid.

Van het opzetten van de employee journey, tot advies over wet- en regelgeving of het bijhouden van de HR-administratie. Voor al deze onderwerpen is advies en ondersteuning mogelijk. Zowel tijdelijk als op projectbasis.

Alles begint met een plan van aanpak. Het verzamelen van gegevens over de bedrijfsstructuur, cultuur en stijl van leidinggeven is de eerste stap. Het in kaart brengen van wat jouw organisatie laat opbloeien, de tweede. Daarna volgt een op maat gemaakte strategie, die aansluit op de behoeften en doelstellingen van jouw organisatie.
Laten we eens zien wat ik voor je kan doen
Wie is HR/Mevr.
HR/Mevr. is Sarah de Bakker: HR-adviseur met een achtergrond als grondstewardess, PA en personeelsplanner. Ik help kleine organisaties met grote dromen hun team optimaal te laten functioneren en de dynamiek in de organisatie te verbeteren.
Saar heeft bij Marie-Stella-Maris een doelstelling - evaluatie - beoordelingscyclus opgezet met een hele duidelijke structuur. Wij hebben daar ontzettend veel aan gehad, maken de doelstellingen SMART en zo kan iedereen zijn persoonlijke ontwikkeling en de ontwikkeling van het bedrijf goed meten. Dat motiveert!

Saar is een enthousiast en fijn mens om mee te werken. Ze heeft een luisterend oor en kan zich goed in anderen verplaatsen. Ze ziet snel verbanden, maakt dit inzichtelijk voor anderen en draagt praktische oplossingen aan.
— Carel Neuberg
Marie Stella Maris
Ik heb met Sarah mogen werken in een dienstverlenende, een ondersteunende en uiteindelijk een adviserende rol. Met de opgedane expertise op het gebied van HRM weet zij de in die rollen opgedane kennis en ervaring op uitstekende wijze te combineren.

Nauwkeurig en volledig geeft zij invulling aan opdrachten; Sarah laat pas los als het goed en af is. Naar personeelsleden komt haar natuurlijke empathie naar boven zonder dat deze afbreuk doet aan feitelijkheid en duidelijkheid.

Gecombineerd met een open manier van denken, humor en integriteit is het een plezier om met haar te werken.
— Anton van Son
Van Son advies
Bijt zich in de klus vast die gedaan moet worden, het liefst met medewerking van eenieder maar gaat ook door bij tegenwind. Afspraak=afspraak.

Gaat mensgericht te werk in de rol van HR-functionaris. Voelt mensen goed aan, is daardoor een aanspreekpunt voor medewerkers en kan medewerkers corrigeren op hun onwenselijke gedrag.

Pragmatisch handelend, is wars van omslachtig werken, richt zich op kernpunten. Staat open voor nieuwe ideeën, open mind. Neemt geen blad voor de mond.

Goed in samenwerken op managementlevel, motiverend voor medewerkers, er telkens voor gaan dus vasthoudend en vrijwel onvermoeibaar het doel zien te halen.
— Simon Teeuwissen
ITSELECT | Interim+Recruitment
Klaar om van jouw team het beste team van de wereld te maken?
Neem contact op!